Meer resultaten voor prefab

prefab
Prefab containerwoning bouwen? Uw prefab container huis compleet op maat.
Prefab aanbouw bijbouw. Wie zijn we? Ontdek alle toepassingen van onze prefab woningen. Een prefab containerunit: duurzaam, veilig, ecologisch en budgetvriendelijk. Een prefab woning of containerwoning laten bouwen is goedkoper dan traditionele bouw. Het is bovendien duurzaam, veilig, flexibel en ecologisch. De afwerking kunt u vrij kiezen. En ten slotte gaat het bouwen op zich ook vrij snel! Waar wacht u nog op? Waarom kiezen voor een prefab containerwoning? Een prefab woning of containerwoning in houtskeletbouw is goedkoper dan een traditioneel gebouwd huis.
Prefabgarages: Kant-en-Klare Garages in Beton Betonal.
Voor mensen met meerdere wagens is er een extra groot model met een brede poort die toelaat twee wagens naast elkaar te stallen. Ook leuk: onze prefab garages zijn tevens bruikbaar als tuinhuis of berging. Funderingen en plaatsing. De plaatsing van de prefab garage gebeurt op gewapende funderingsbalken uit beton.
Prefab betonbouw: prefab woningen in beton Concrete House.
duurzaam en energiezuinig bouwproject van privéwoningen, huizen, bedrijfspanden en projectbouw bent u bij ons aan het juiste adres. Maak kennis met Concrete House. Van kelderbouw naar prefab betonbouw. Prefabconstructies in beton zijn in België eerder uitzonderlijk, hoewel ze heel wat voordelen bieden in vergelijking met de meer traditionele bouwmethodes. In 2004 besloot de firma ETIB nv haar kennis en ervaring als kelderbouwer in te zetten voor een nieuwe manier van bouwen. Onder de naam CONCRETE HOUSE werden al snel de eerste bouwprojecten in ter plaatse gegoten beton opgetrokken. Door steeds te blijven innoveren zijn we verder uitgegroeid tot de specialist in prefab betonbouw. De steeds strenger wordende EPB-eisen stimuleerden het invoeren van deze nieuwe bouwmethode, waarbij de hoge eisen op het vlak van isolatie en luchtdichtheid gemakkelijker behaald worden. Nog al te vaak wordt beton beschouwd als een ruw materiaal dat vooral voor structurele werken gebruikt wordt, terwijl het beschikt over unieke technische en esthetische kwaliteiten. Een doordacht gebruik ervan doet beton schitteren in al zijn veelzijdigheid en dat is precies de missie van ETIB nv.
Prefab elementenbouw Van Thuyne Gewelven.
Prefab elementenbouw: voorgefabriceerde balken, kolommen en platen. Prefab elementenbouw: voorgefabriceerde balken, kolommen en platen. Prefab elementenbouw is erg populair bij het bouwen van woningen, appartementen en utiliteitsbouw. Logisch, want de gefabriceerde betonelementen plaatst u snel en eenvoudig. Gedaan dus met be en ontkisten op de werf.
OrthoDevice.be Orthopedie Grobbendonk.
De prefab markt is de laatste jaren erg gegroeid waardoor de keuze in merken en modellen dan ook heel groot is. De artikelen hier opgesomd, zijn dus maar een greep uit het aanbod. Als je over een welbepaald artikel meer informatie wenst neem je best even contact met ons. Ook voor kinderen zijn er prefab artikelen beschikbaar.
prefab ankers Connecton.
Toenemende isolatiediktes, de opkomst van prefabwanden en het gebruik van kalkzandsteen vragen om aangepaste types spouwverankering. Wij produceren verschillende types prefab-ankers voor de betonbouw, prefabbouw, enz. vaak in samenwerking met fabrikanten of sleutel op de deurbedrijven. prefab beton ankers. Werken bij Connecton?
F-Cove Prefab Element voor indirecte verlichting 244m, kopen? Bestel nu.
F-Cove Prefab Element voor indirecte verlichting 244m., Beoordeel dit product. Ga naar het einde van de afbeeldingen-gallerij. F-Cove Prefab Element voor indirecte verlichting 244m., Ga naar het begin van de afbeeldingen-gallerij. H-Cove Prefab Element voor gordijnnis 244m, 8050., F-Cove Prefab Element voor indirecte verlichting 244m, 10700.,
Prefab pompen EDO Pumps Een nieuwe dimensie in water.
Type: MiniBoyMiniBoy, Doppel: Uitgevoerd met Vortex-waaier met een doorlaat van 80mm. Prefab rioolwaterpompinstallaties in PEhD pompput dia 800mm voor éénpompsrioolwaterdompelpomp en dia 1100mm voor één of twee rioolwaterdompelpompen ook in Ex-uitvoering leverbaar. Deze prefab pompputten worden aangeleverd met besturings en beveiligingsschakelkast, geschikt voor binnen of buitenopstelling.
Prefab beton Prefab betonbalken Predalco.
Waarom kiezen voor Predalco voor uw prefab beton? Onze flexibele spindelbatterij laat ons toe om snel en vakkundig verschillende types prefab betonelementen te maken. Bovendien kan u steeds een beroep doen op onze interne studiedienst, ongeacht welke producten u nodig heeft.
Modulair bouwen prefab met houtskeletbouw.
STiDO is gespecialiseerd in het modulair bouwen prefab van mobiele kangoeroewoningen of bijgebouwen en in modulaire woningbouw. Hiermee beschikt u in een mum van tijd over een kwalitatief afgewerkte werk en woonruimte. Onze modules worden geprefabriceerd in onze eigen ateliers en sleutel-op-de-deur geleverd en geplaatst.
prefab Archieven Juri.
Enter your keyword. YOU ARE HERE.: De prefab brug in Bloemekenspark Getest en goedgekeurd. Posted by Juri NV. 1 jaar ago. Posted in building. In het Gentse Bloemekenspark zorgde Juri in opdracht van Bauwens READ MORE. Algemeen Bouwbedrijf te Zele.
Onze diensten Botech.
Naast het bouwen of renoveren van uw industriebouw, kunnen we u ook helpen met herstellingswerken en onderhoud. Dit sluit zich aan bij de visie van Botech op vlak van het leveren van een totaalconcept: zelfs na de oplevering kan u, indien gewenst, beroep doen op ons.

Contacteer ons