Op zoek naar lade?

lade
Meubels, Verlichting, Woondecoratie en Meer IKEA. MAXIMERA Lade, laag 60x60 cm IKEA.
Door de volledig uittrekbare lade in de onder en bovenkasten is de inhoud overzichtelijk en makkelijk bereikbaar. Soepel lopende lade met blokkeerstuk. De lade sluit de laatste centimeters vanzelf. Door de ingebouwde dempers sluit de lade langzaam, stil en zachtjes.
De of het lade? Welk lidwoord.
Mooi of mooie lade. Groot of grote lade. Half of halve lade. Grappig of grappige lade. Leeg of lege lade. leuk of leuke lade. Vet of vette lade. Snel of snelle lade. Wit of witte lade. Klein of kleine lade.
Lade Definition of Lade by Merriam-Webster.
Post the Definition of lade to Facebook Share the Definition of lade on Twitter Time Traveler for lade. The first known use of lade was before the 12th century. See more words from the same century. Listen to Our Podcast about lade.
Lade 11 definities Encyclo.
Een lade, ook wel kortweg la genoemd, is een horizontaal schuivend compartiment dat men gebruikt om voorwerpen in op te bergen. Met een horizontaal schuifmechanisme wordt de open bovenkant, naar behoefte van de gebruiker, in of uit haar bestemde plaats geschoven.
lade Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: lade DE lade EN lade ES. Definities op Encyclo.nl: lade 11x. Vertalingen lade NLFR. l a d.
lade WikiWoordenboek.
Verwant met het Oudsaksische hladha en Oudnoordse hladhi. lade v / m. een platte uitschuifbare bak in een meubelstuk, bedoeld als bergplaats van losse voorwerpen. Het legde het afgedroogde bestek in de ene lade en de onderzetters in de andere.
Lade Wikipedia.
De lade kan echter gewoon verder geopend worden. Schuift men de lade weer toe dan komt de zekeringspen los en wordt de lade door de spanningsveer toe getrokken, dit gebeurt echter langzaam door te weerstand die de dempingspen voorbrengt. Een lade kan meestal niet volledig worden uitgetrokken.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: lade. l a de, la de; vm; meervoud: laden, lades; verkleinwoord: laatje 1 schuifbak in een tafel, kast of kachel 2 uitgehold deel waarin de loop van een vuurwapen rust l a den laadde, heeft geladen 1 een last in of op iets brengen: laden en lossen 2 van een vuurwapen met kruit en/of kogels vullen 3 van elektriciteit voorzien.
Keukenlades IKEA keukenplanken Planken IKEA. en lades voor keukens Online verkrijgbaar.
Zo hebben we een volledig uittrekbare diepe lade die de hele inhoud zichtbaar en makkelijk bereikbaar maakt. Onze ladefronten en dempers leveren ook een bijdrage aan hoe je keuken voelt en eruitziet, en geven je een helder hoofd en een gevoel van controle.

Contacteer ons