Resultaten voor prijs

prijs
vdk-prijs voor duurzame ontwikkeling vdk bank.
Vanuit haar sociaal-maatschappelijke rol wil vdk bank met deze prijs onderzoek naar duurzame ontwikkeling ondersteunen in uiteenlopende domeinen: het natuurwetenschappelijke-technologische, het economische, het sociale, het juridische, het institutionele, het domeinoverschrijdende, en de algemeen maatschappelijke context. De ingezonden werken werden beoordeeld door een onafhankelijke en multidisciplinaire jury van academici die verbonden zijn aan verschillende Vlaamse universiteiten en aan de Universiteit van Maastricht.
Prijs Vlaanderen Intern. chat-alt. chat. cross. login. question-circle. search. smiley. star. thumb. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Dit is een opdracht waarbij een forfaitaire prijs het geheel van alle prestaties van de opdracht dekt of van alle prestaties van elke post op de inventaris of opmetingsstaat. Een forfaitaire prijs is een vaste prijs die alle kosten dekt die worden gemaakt om de prestaties te leveren denk aan kosten voor lonen, materialen, vervoerskosten.,
CARBU.COM Maximum brandstofprijzen in Belgiƫ.
Gasoil IC dan 2 000L. Vraag hier de beste tarieven! Alle prijzen zijn BTW inbegrepen n.b.: Laagste tarieven momenteel aangeboden door de leveranciers van CARBU.COM op datum van 03/02/2021. In functie van de leveranciers zijn deze tarieven al dan niet geldig in uw gemeente. Vraag hier naar de laagste prijzen in uw gemeente. De maximumprijs van brandstoffen is de maximale prijs waarvoor brandstoffen mogen worden verkocht in Belgie.
Prijs warmtepomp Vaillant.
BIM-content voor MEP. Trends in verwarming. Missie en visie. Getuigenissen van klanten. Onze website maakt gebruik van cookies en technologieƫn van derden om u de best mogelijke surfervaring aan te bieden en om onze website zo goed mogelijk te optimaliseren. U kan het gebruik van cookies hier verbieden. U kan deze ten allen tijde aanpassen via uw browserinstellingen en uw toestemming op elk moment intrekken. Meer informatie kan u vinden in onze Privacyverklaring. De prijs van een warmtepomp. Een warmtepomp biedt veel voordelen: ze maakt voor 75% gebruik van de gratis energie uit de bodem, lucht en het grondwater, ze zijn milieuvriendelijk en ze kunnen een aanzienlijke energiebesparing opleveren. Toch brengt de aanschaf van een warmtepomp ook de nodige kosten met zich mee.
Maak het onderscheid tussen prijs en waarde 1819.brussels.
Prijs versus waarde. De begrippen waarde en prijs worden nogal eens door elkaar gehaald. De prijs is het geldbedrag waartegen een product of dienst wordt verkocht en is in principe de, in geld uitgedrukte, waarde van dat product. Maar de prijs van een product kan afwijken van de waarde ervan.
Prijs Rudi Verheyen Instituut voor Milieu en Duurzame Ontwikkeling Universiteit Antwerpen.
De Prijs Rudi Verheyen bekroont wetenschappelijk werk met een bijzondere verdienste voor het natuur en milieubeleid in Vlaanderen en wordt sinds 2003 jaarlijks ingesteld aan de Universiteit Antwerpen door de Vlaams minister bevoegd voor Leefmilieu en Natuur, nu ook in samenwerking met de Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek VITO.
prijs WikiWoordenboek.
verouderd scheepvaart buitgemaakt schip Item oock naederhandt op den 10 February als wanneer uyt d'opperhooffden' van dien verstonden, dat deselve omtrent de cust van Brasil op omtrent 12 graden Z.breete een Portugese neger prijs comende van Angola ende tenderende nae de bay tote la Santoes genomen hadden met over de 500 slaven ende slavinnen, daeruyt gelight 250 stucx, hebbende de rest met het Portugees schip, dat oudt ende onbequaem was, laten varen; 9.
De prijs van water SWDE.
De prijs van water. De prijs van water. Bij de berekening van de waterprijs spelen diverse parameters mee. Als u die kent, zult u de prijsevolutie in de loop der jaren beter begrijpen. De waterprijs is opgesplitst in vier elementen.:
ClearFacts, het kostenplaatje.
Inzicht in elke onderneming. Home Prijs Prijs. Voor accountants: een eenvoudige, duidelijke prijs op basis van het aantal dossiers. ClearFacts hanteert een eenvoudige en duidelijke prijsstructuur, zonder verrassingen. Er wordt gewerkt met een maandelijks abonnement op basis van het aantal geactiveerde dossiers op het platform in bundels.
Flanders DC 5 tips om je prijs beter te bepalen.
Een goede prijs bepalen voor je product of dienst blijft een heikel punt voor veel creatieve ondernemers. Tijdens het Flanders DC-Lab rond prijsbepaling gaf collega Peter Bertels zijn inzichten mee over hoe je je prijs best bepaalt en optimaliseert. De belangrijkste tips delen we hier.
De Prijs Ondernemen 2019 Voka.
En beleef een echte Oscar-avond. Naast de Prijs Ondernemen reiken we ook de Prijs Duurzaam Ondernemen en de Prijs Innovatie uit. Voor de Prijs Innovatie maken de negen genomineerde bedrijven kans om te winnen. Voor de Prijs Duurzaam Ondernemen dingen de deelnemers aan het Voka Charter Duurzaam Ondernemen mee.
Hoe bepaal ik de prijs van mijn product? Flanders Trade. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Hoe bepaal ik de prijs van mijn product? Bij het bepalen van uw verkoopprijs staan twee vragen centraal: welke prijs en winstmarges zijn haalbaar tegenover uw concurrenten en welke prijszetting wil u zelf handhaven? U kan hierbij uitgaan van uw effectieve, gedetailleerde productiekosten of van de gangbare prijs op de lokale markt.

Contacteer ons